Korábbi koncert videók: Petőfi Csarnokban, 2003., Wing Of Revelation I. és II.


kiadványok

Varga János Project


Varga János emblematikus zenei figura, akinek korai gitárjátékában már jellemző volt az indiai és arab népzene dallamvilága - a jazz és a rock lüktetésével, nagyívű improvizációkkal.


A Wings of Revelation I. és II. albumok után Varga János ismét egy egészen egyéni hangvételű lemezzel jelentkezett. Az ELIXÍR-en eddigi zenei munkássága összegzéseként az art rock, a jazz, a world music és a dögös rock ötvözetét hallhatjuk, feszes ritmusokkal, magával ragadó dallamokkal, harmóniákkal, virtuóz hangszeres játékkal.


Koncertjein meghallgathatjuk az ELIXÍR gyöngyszemeit épp úgy, mint a JÁTÉKOK című első EAST album legemlékezetesebb számait - melynek eredeti angol változata a Japán King Recordsnak köszönhetően eljutott a progresszív rock legtávolabbi kedvelőihez is. Varga János mellett a zenekarban Kézdy Luca hegedül, Király István dobol (ex-East), Oscar Hansson basszusgitározik, Nagy Zsolt billentyűs hangszereken és Tsoukalas Hristos darbukán játszik. Különleges sztárvendég teszi még izgalmasabbá a koncerteket. Az EAST blokk dalait Jamie Winchester énekli angolul. Koncerteztek a Sziget Fesztiválon, Kaláka Fesztiválon, nagyobb városi nyári fesztiválokon, a paksi Nemzetközi Gastroblues fesztiválokon, a Petőfi Csarnokban, az A38-as hajón, stb. Felléptek többek között Szlovéniában, Belgiumban, Franciaországban.

Zen aid for Japan - Syma csarnok 2011., India - Elixír album

A38 2010., Far Away With The Clouds (East) - mv. Jamie Winchester

Koncertfotó album

VARGA JÁNOS PROJECT - ELIXÍR

VARGA JÁNOS PROJECT - THE WINGS OF REVELATION II.

Audió részletek

GatroBlues Fest,  Paks 2011., Tisztelet a Mesternek - Elixír album

További videóink a YOUTUBE csatornánkon

online jegyvásárlás itthttp://mom.jegy.hu/auditwiev.php?eid=288087&aid=3395&vid=356